2013-07-10 11:41:21• hírek • MTI

Csodálatos gyógyulás

Az orvosok nem láttak reményt a gyógyulásra, mégis egy csapásra megszabadult betegségétől az a Costa Rica-i asszony, akinek agyi aneurizma utáni csodálatos felépülése nyitotta meg az utat Boldog II. János Pál pápa szentté avatásához - olvasható a catholicculture.org hírportálon.

A portál hírt adott arról, hogy az asszony első alkalommal beszélt a riportereknek személyes élményéről. Floribeth Mora története mindeddig titokban maradt, miután azonban a Vatikán megerősítette a csoda hitelességét, az asszony megosztotta történetét a nyilvánossággal.

Az ötvenéves asszony elmondta, hogy az orvosok nem láttak reményt sem a gyógyulására, sem a túlélésére, amikor 2011. áprilisában aneurizmában szenvedett. Ő mégis imádkozott családjával együtt II. János Pál pápa közbenjárásáért, és amikor 2011. május 1-jén éppen az egykori pápa boldoggá avatását nézték a tévében, az asszony hirtelen jobban érezte magát.

Az orvosok megerősítették, hogy Mora teljesen meggyógyult, és megmagyarázhatatlan módon nyoma sincs az aneurizmának. Az esetet alaposan megvizsgálták az orvosokból és teológusokból álló testületek, melyek tagjai végül megállapították, hogy a Costa Rica-i asszony gyógyulása valóban csoda volt, olyan, amely megfelel a néhai lengyel pápa szentté avatásához szükséges követelményeknek.

Az agyi aneurizma egy agyi ér "zsákszerű" kiboltosulása az agyban. Azért veszélyes, mert ha ez a zsák kiszakad, amire van bizonyos esély, akkor az súlyos agyvérzéshez vezet, amely nem ritkán halálos.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: