2012-11-24 22:29:28• hírek • Szatmár.ro/RTL Klub

Csobot Adél szólóban és duettben is bizonyított

Csobot Adél Oláh Gergővel énekelt duettet, Zámbó Krisztián esett ki az X-faktorból.

Csobot Adél egy érzelmes dallal lépett fel másodikként a szombati műsorban, a Spice Girls Mama című dalával. Visszafogottan, széken ülve énekelte az édesanyákat üdvözítő szöveget. Keresztes Ildikó rögtön Adél produkciójának nőies oldalára figyelt fel, azonban a hangok csúszkálására is felhívta a lány figyelmét. Feró figyelmeztette: vigyázzon, már csak hatan vannak, nehogy a nézők elküldjék. Geszti Péter szerint azonban a verseny ezen részén már jobban kell figyelnie. Malek büszke volt mentoráltjára: áradt belőle a szeretet, ahogyan azt megbeszélték.

Az egyéni produkciókat duettek követték. Csobot Adél és Oláh Gergő egy szerelmes évődést varázsolt a színpadra: Michael Jackson és Britney Spears duettjének köntösében, érkezett a The Way You Make Me Feel. Keresztes Ildikó annyira felpörgött, hogy a színpadra is majdnem felugrott. Feró is látta, amit Ildi: „a mai duettek közül ti voltatok a legjobbak". Geszti Péter annyira élvezte a duót, hogy életében először szeretett volna valaki más lenni: Oláh Gergő. „Együtt hatványozódott az erőtök" - mondta Malek Miklós. Gergő és Adél teljes örömben reagáltak a véleményekre: „úúúúúúú" és „áááááááá".

A nézők szavazatai alapján Keresztes Ildikó két mentoráltja párbajozott a szombat esti műsorban, a mentorok döntése alapján pedig Zámbó Krisztián esett ki a versenyből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: