2019-11-10 06:54:09• hírek • Blikk.hu

Csobot Adél őszinte vallomása: fontos változás állt be a Nyerő Páros után az életében

Gyermekei nélkül ugyan időnként igen nehezen viselte az RTL Klub műsorában való szereplést Csobot Adél, aki elárulta: Istenes Bencével egyfajta párterápiaként tekintettek a Nyerő Párosra.

Mint azt a Blikk is megírta, 2019 Nyerő Párosa Csobot Adél és Istenes Bence lett. Az X-Faktor egykori versenyzője és műsorvezető párja nagyon örült az áhított győzelemnek, amiért - elmondásuk szerint - huncut módon sokat taktikáztak is. Adél és Bence korábban azt mondta: azért szerepeltek az RTL Klub műsorában, hogy kicsit kettesben lehessenek, és viccesnek találják, hogy ezt éppen egy tévéműsor tette lehetővé számára két gyermekük, Nátán és Ádin mellett.
 

Csobot Adél - aki a műsor által sokak szemében vált szimpatikusabbá - az nlcf.hu-nak adott interjújában többek között azt is elárulta: párjával úgy tekintettek a Nyerő Párosra, mint egy párterápiára. Ők ketten egyébként nagyon szeretnek játszani, és versenyezni.
 

- Kicsit mi is párterápiaként tekintettünk rá, mert tudtuk, hogy csak egymásra számíthatunk, és hogy olyan napok elé nézünk, ahol csak mi lehetünk, gyerekek nélkül. Társasági lények vagyunk mindketten, így szívesen „vegyültünk” a többiekkel, és viszonylag sok emberhez sikerült közelebb kerülnünk - mondta az nlc.hu-nak a kétgyermekes énekesnő, aki nem titkolja: amint Nátán és Ádin nagyobbak lesznek, újra alkotni szeretne és színpadon állni. Csobot Adél azt is el tudja képzelni, hogy az X-Faktorban vállaljon szerepet.
 

Istenes Bence kedvese továbbá arról is mesélt, milyen elvárásai voltak a Nyerő Párossal kapcsolatban.
 

- Inkább félelmeim, amelyek elsősorban arra irányultak, hogy fogjuk ilyen sokáig bírni a gyerekeink nélkül. A többiekkel való együttélés miatt is izgultam, hiszen volt, akit egyáltalán nem ismertünk a műsor előtt - említette meg Csobot Adél, aki arról is őszintén beszélt, hogy a visszajelzések alapján a műsor óta sokkal pozitívabban ítélik meg őt az emberek..
 

"Hiszek abban, hogy jó ember vagyok, jó értékrenddel, és kíváncsi voltam, vajon az, hogy a műsorban ennyire megnyílunk, milyen hatást vált ki a nézőkből. Tudom, hogy sokan konkrét véleményt formáltak rólam, ami nem mindig volt pozitív, és örömmel tölt el, hogy a műsor óta azt érzékelem, hogy sokan megszerettek, és sokan másnak látnak már, mint korábban."


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: