2019-03-01 05:50:54• hírek • Blikk.hu

Csobot Adél megdöbbentő őszinteséggel vallott a magánéletéről

Mindig is fiatalon szeretett volna édesanya lenni Csobot Adél, amely kívánsága teljesült.

Istenes Bencével közös gyermekeik, a hat hónapos Ádin és a kétéves Nátán rengeteg örömet adnak szüleiknek, ám az énekesnő nem tagadja, vannak nehéz pillanatok is az életükben. Ugyanis két lurkó mellett kevesebb az idő egymásra a párjával, sőt, viták is előfordulnak.
 

– Sokszor gondolok arra a lányra, arra az Adélra, aki a gyerekeim születése előtt voltam, vagy arra a férfira, aki Bence volt életünk két legnagyobb ajándéka előtt. Vágyom olyan felelőtlen és igazán szabad pillanatokra, amelyeket akkor éltünk meg közösen – írta a Családok éve oldalán vezetett blogjában Adél.
 

– Bevallom, előfordul, hogy nincs türelmünk egymáshoz Bencével. Ennek pusztán olyan egyszerű okai vannak legtöbbször, hogy elfogy az energiánk, fáradtak vagyunk, de közben nagyon vágyunk arra, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni – ismerte el a csinos énekesnő hozzátéve: számára a karriernél már sokkal fontosabb a család. – Ebben a már új, anyai énemben kell megtalálnom a lehetőségeket arra, hogyan éljem meg a nőiességemet. Szeretnék magamban és Bencében is felfedezni új értékeket. Ezekbe kapaszkodva pedig átlendülni a néha nehezebb időszakokon… Együtt, közös erővel.
 

A népszerű tévés is elismerte, néha bizony nem könnyű a családi életük.

– Rettentően hiányoznak a spontán programok, hiszen, ha megyünk valahova, mindent meg kell előre tervezni, majd utána százszor átszervezni, igazodni a gyerekek alvásához, evéséhez. Amikor pedig lenne pár szabad percünk kettesben, akkor – ahogy Adél is írja – jellemzően bezuhanunk az ágyba, olyan fáradtak vagyunk – mondta lapunknak Istenes Bence. – Bármennyire is próbálunk figyelni arra, hogy kettesben is töltsünk időt, a két gyerek és a munka mellett ez szinte kivitelezhetetlen, csak pár havonta tudunk elmenni Adéllal vacsorázni, arra pedig már nem is emlékszem, hogy moziban mikor voltunk legutóbb.
 

A konfliktusokat közösen próbálják megoldani.

– A vitákon gyorsan túllendülünk, köszönhetően nekem – jegyezte meg nevetve Bence. – A viccet félretéve, szerencsére sokat és nyitottan kommunikálunk egymással, így nincs olyan probléma, amit ne tudnánk megbeszélni.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: