2011-10-19 07:42:26• hírek • www.blikk.hu

Csilla hazavárja Gergőt a villából

„Játék" – ennyivel magyarázza Csilla VV Gergő kint maradt kedvese, a villa alfahímje és Seherezádé kapcsolatát.

Ahogy arról a Blikk már korábban beszámolt, Gergő ugyan szingliként, de nem szabad szívvel költözött a villába. A nyáron ugyanis megismerkedett Csillával, akivel nagyon idillien alakult kapcsolatuk, de a ValóVilág közbeszólt. Csilla elsőként a Blikknek beszélt kapcsolatukról.

- Úgy állapodtunk meg Gergővel, hogy szakítunk, amint elkezdődik a játék. Ez a kapcsolat mindkettőnk számára így volt tiszta. Megbeszéltük, hogy amikor kijön, és vége lesz ennek az egésznek, találkozunk, beszámolunk róla, kinek hogyan alakult az élete. Persze én is csak akkor döbbentem rá, hogy szeretem, amikor már bent volt. De ez ellen nem lehet mit tenni. Nézem a műsort minden este, látom, hogy alakulóban van valami közte és Seherezádé között. De csak annyit tudok mondani, hogy ez egy játék. Gergő azt mondta, játszani fog, és én is ezzel a tudattal engedtem el - mondta a Blikknek Csilla, akit az viszont nagyon megvisel, hogy lassan már nem tud úgy végigmenni Siófok utcáin, hogy ne lenne mindenkinek egy-két keresetlen szava hozzá.

- Nem szeretném, ha mindenki azt gondolná, én egy naiv lány vagyok. Ezért sem akarok beszélni arról, mi a véleményem a Gergő és Seri között alakuló viszonyról. Azt viszont látom, hogy mindig ott van Gergő kezében a tőlem kapott labda, hogy beleszövi nevemet a mindennapjaiba, és hogy a köszönő versét is hozzám írta - tette hozzá Csilla.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: