2018-01-26 07:11:35• hírek • Blikk.hu

Csíkszereda nem kér A Viszkisből

Nem kerül műsorra a Viszkis életét feldolgozó film. Ambrus Attila csalódott, úgy érzi, nem tett semmi olyat a város ellen, amiért így kellett volna alakulnia.

Hiába szerette volna ejuttatni Csíkszeredára is, mégsem kerül a mozikba a Viszkis történetét feldolgozó film. A Bors megkereste Ambrus Attilát is az ügy kapcsán, aki épp a film romániai turnéján vett részt ekkor.
 

„Nagyon szomorú vagyok, hogy így alakultak a dolgok, de nem tudok mit tenni. Én itt vagyok, nyitott voltam mindenre, de úgy látszik, bizonyos magasabb érdekek fontosabbak voltak. Mondhatnám persze, hogy kicsinyesnek tartom ezt a hozzáállást, és hogy valakinek biztos a tyúkszemére léptem a városvezetésből, de nem gondolom úgy, hogy valaha bármilyen kárt okoztam volna a városnak, hiszen amit tettem, azért megkaptam a büntetésemet” – mondta a Attila.
 

Azt nem tudni, hogy az egykori bankrabló személye miatt nem vetítik-e a filmet, azonban Ambrust elszomorította a helyzet.
 

„Olyan megállapodást szerettünk volna kötni, amellyel mind a forgalmazó, mind a film elsődleges jogtulajdonosa, a Magyar Nemzeti Filmalap érdekeit szem előtt tartva tudjuk eljuttatni a filmet a csíkszeredai közönségnek. Ám az a helyi magánvállalkozás, amellyel a Kincsem kapcsán szerződésben álltunk, ezúttal nem tudta biztosítani az általunk kért feltételeket, így nem jött létre a megállapodás” – mondta a lapnak A Viszkis forgalmazója. Mint kiderült, a filmet végül a Csíkszeredához nagyon közel fekvő településen, Csíkcsicsón mutatják majdbe.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: