2016-08-27 09:16:16• hírek • Szatmár.ro

Csikidám és bombázók - nem kérdés, hogy szerettük-e

Vannak dolgok az életben, amiket egyszerüen nem lehet megunni: ilyen például a csokitorta és a csikidám életérzés. Ez utóbbiból pedig bőven "falatozhatott" az, aki péntek este kilátogatott Szikora Robi és az R-Go koncertjére az Újközpontba.

A 15. Partiumi Magyar Napok egyik leginkább várt fellépője bizony Szikora Robi volt. A rajongók már 18.30-tól folyamatosan érkeztek az új főtérre, hogy láthassák a Csikidám-király és zenekarának showját. A koncert előtt Kereskényi Gábor polgármester, illetve a rendezvény egyik legfontosabb támogatója, Magyarország Kormánya nevében Román István, a Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára valamint Tilki Attila országgyűlési képviselő köszöntötte. Aztán következett a fergeteges buli!

Szikora Robi, aki annak ellenére, hogy már többször is koncertezett Szatmárnémetiben, mindig tud újat mutatni. Életszemlélete és életszeretete figyelemre méltó, energiája pedig egyszerüen hihetetlen. Uralja a színpadot, izzik körülötte a levegő, a közönség pedig percről percre, dalról dalra lesz maga is egyre inkább részese a koncertnek, először csak figyeli az új lemez nótáit, majd már énekli a kedvenc dalokat végül pedig tombol a csikidám ritmusokra.

A zenekar és a gidák pedig diktálják az ütemet, Robi a színpad elején maga is dobverőket ragad, van tűzzsonglőrködés és sípszó, egyszóval minden adott egy fergeteges bulihoz. Aztán előkerülnek a régi jó balladák, szeretünk is meg, nem is, elballag a katona, mi pedig sajnáljuk, hogy lassan végéhez közeledik a 15. Partiumi Magyar Napok egyik legszerethetőbb előadójának bulija.

Köszönjük Robi, jó volt veled ismét találkozni, várunk vissza, hisz tudod: csikidám van.

Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: