2012-08-06 12:31:58• hírek • Szatmar.ro

Csík play-off-ot szeretne

Elégedetlen a Román Labdarúgó Szövetség (FRF) döntésével Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője. Az egykori kiváló védő a bajnokik számát kevesli és egy Romániában szokatlan megoldást javasol: play-off mérkőzéseket.

Mint ismeretes, az eddigiekben hat darab, egyenként 16 csapatot tartalmazó csoportban zajlottak a III. osztály küzdelmei. Az ehhez szükséges 96 csapat közül idén azonban csak 79 jelezte részvételi szándékát. Ezért az FRF pénteken úgy határozott, hogy a mezőnyt öt 13-as és egy 14-es csoportra osztja. Az Olimpia az V. csoportba került, másik 12 csapat mellé.

„Alaposan felforgatták ismét a csoportokat, nagyon vegyes az összetétel. Azt pozitívumnak lehetne nevezni, hogy nevesebb csapatokkal is játszunk majd, viszont az idénybeli 24 mérkőzést nagyon kevésnek tartom. Be kellene iktatni egy play-off kört, például az első hat csapat között", jelentette ki Csík.

Az Olimpia az elmúlt hét végén két mérkőzéssel készült az augusztus 31-i szezonrajtra. Előbb pénteken Feier és Pop Marian fejesgóljaival 2-1-re győztek a magyar második osztályba most feljutott Putnok otthonában, majd egy nappal később 8-1-re verték Szilágynagyfalut. Itt Botos háromszor is a kapuba talált, rajta kívül Prodan, Glodean, Marinas, Hanus és Roatis volt még eredményes.

A tervek szerint a héten újabb két meccs vár a sárga-kékekre. Szerdán Nagybányán lépnek pályára, szombaton pedig a Cigánd ellen. Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy utóbbi meccset hol játsszák.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: