2013-08-11 17:16:12• hírek • Szatmar.ro

Csík még nem döntött a próbázókról

fotó: Szatmár.ro archívum
fotó: Szatmár.ro archívum

Elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője, miután tanítványai 1-1es döntetlent játszottak az Arad megyei Pankotán. A korábbi remek védő azonban egyelőre nem akar arról beszélni, a próbajátékon lévők közül ki maradhat a csapat tagja.

A második osztályú bajnokság rajtjára készülő sárga-kék gárda szombat délután Pankotán csapott össze a helyi Soimii csapatával. Gól nélküli döntetlent követően a szünet utáni harmadik percben Gavrilescu vezetést szerzett a vendégeknek. A szatmáriak öröme azonban tiszavirág-életűnek bizonyult, miután öt perccel később a vendéglátók kiegyenlítettek.

„A körülményekhez képest jó teljesítményt nyújtott a csapat. A hazaiak az elmúlt idényhez képest még erősítettek is a feljutás érdekében, de a helyzetek alapján akár nyerhettünk is volna. A mérkőzésen sok taktikai elemet is gyakorolhattunk, főleg a védekezésben, mivel sokat fújtak ellenünk, és a megítélt szabadrúgásokat hatástalanítani kellett", mondta a meccs után Csík.

Az edző szót ejtett a csapatnál jelenleg próbajátékon lévő játékosokról is, mondván, egyelőre egyikükről sincs döntés. „ Mindenki mellé lehet pluszt és mínuszt is tenni, de ezt most nem szeretném részletezni. Megbeszéljük a dolgokat, a vezetőség is tárgyal velük, aztán majd eldöntjük, kit tartunk meg. Ez két-három napon belül eldől. Mindenesetre jelenleg minden posztra van két játékosunk, tehát ezek le vannak fedve", jelentette ki Csík.

Az Olimpia szerdán a Bákóval játszik felkészülési mérkőzést, a jelek szerint Nagyváradon. Ugyanaznap, augusztus 14-én a szövetség ígérete szerint végre elkészül a csoportbeosztás és a teljes program. Itt lenne az ideje, tekintve, hogy három hét múlva kezdődik a bajnokság.

Az Olimpia összeállítása Pankotán:
Tiuţ - Molnar, Ene, Iuhas, Gombar, Lupu, Svarczkopf, Micaş, Zsiga, Feier, Mândruşcă.
Játszott még: Munteanu, Sabău, Hanus, Gavrilescu, Villand, Roghină, Kinczel, Lemac, Dragoş.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: