2012-07-12 18:09:08• hírek • Szatmar.ro

Csík: az egymás elleni párharcokban kell fejlődnünk

Hiába vezetett egy gyors góllal az Olimpia labdarúgócsapata a második osztályban szereplő Luceafarul ellen annak nagyváradi otthonában a szerda késő délután lejátszott felkészületi meccsen, a hazaiak végül fordítottak és 2-1-re nyerni tudtak. A mérkőzés azonban egy sor tanulsággal járt.

Csík Tibor vezetőedző szerint a felkészülés ezen periódusában teljesen természetes, hogy a játékosok sokat hibáznak, az egykori kiváló védő pedig megnevezte azt a területet is, ahol tanítványainak leginkább fejlődniük kell.

„Voltak hibák a védelemben és amúgy általában a játékban is, de a felkészülésnek ebben a szakaszában ez nem meglepő. Ugyanakkor az első félidőben a helyzetek alapján akár nyerhettünk is volna, a másodikban viszont a hazaiaknak volt több lehetőségük, de a kicserélődött csapat helytállt. A mérkőzésen láttuk a hiányosságokat, voltak taktikai és fizikai jellegűek is. Utóbbiak esetében főleg az egymás elleni párharcokban kell még fejlődniük a fiúknak" , értékelt a meccs után Csík.

A mérkőzés egyik nagy pozitívuma, hogy Adrian Micas góllal tért vissza térdműtéte után. A védőt még a télen kellett megoperálni, azóta ez volt az első meccse és már a harmadik percben be is talált.

Az Olimpia legközelebb szombaton lép pályára, amikor 10.00 órai kezdettel a Nagybányát látja vendégül. A keret 22-28. között hegyi edzőtáborba vonul Vatra Dorneibe, majd 28-29-én három mérkőzést is játszik Nyírbátorban. A harmadik osztály új idénye augusztus 17-18-án kezdődik.

Az Olimpia összeállítása
I. félidő:
Suta - Mos, Micas, Iuhas, Homorozan, Marian Pop, Villand, Marinas, Molnar, Feier, Danila.
II. félidő: Görbe - Glodean, Sabau, Silaghi, Lauruc, Ghiriti, Muresan M., Mihai Pop, Hanus, Prodan, Cozma.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: