2013-07-29 19:24:03• hírek • Szatmar.ro

Csík: a fáradtság számlájára írható a két vereség

A tornát a Kisvárda nyerte meg, miután a döntőben egy gólgazdag meccsen 6-2-re legyőzte a Cigándot.

Mindkét meccsét elveszítette a hétvégi magyarországi felkészülési tornán az Olimpia labdarúgócsapata. A Cigánd és a Hajdúböszörmény elleni vereség azonban nem aggasztja túlságosan Csík Tibor vezetőedzőt, aki a fáradtság számlájára írja a két zakót.

A hetedik alkalommal kiírt Oldalvonal Olimpia Klub Kupa elődöntőjében Ricsén szombat délután a Roszel Róberttel, Tempfli Imrével, Pop Mariusszal és Ludescher Attilával felálló Cigánd 1-0 arányban győzte le az Olimpiát. „A fiúk fáradtak az edzőtábor után, de igyekeztek. A fáradtság miatt azonban hiányzott az a frissesség, amire szükségünk lett volna" értékelt Csík.

A vasárnapi kisdöntőben Kisvárdán ugyan Villand Róbert góljával vezetést szerzett az Olimpia, ám a Hajdúböszörmény végül 2-1-re fordítani tudott.

„Végül is, nem az eredmény volt a fontos, a fiúk az edzőtábor után léptek pályára, ezért fáradtak voltak, ráadásul a hőség is rányomta a bélyegét a játékra. Mindenesetre a hozzáállással, az akarással  nem volt gond, csak a kellő frissesség hiányzott", mondta a második meccs után a Steaua egykori kiváló védője.

Az Olimpia játékosai hétfőn pihenhettek. Kedden egy átmozgató edzés, szerdán pedig egy újabb meccs vár rájuk Nagybányán a helyi FCM ellen. Csütörtökön és pénteken edzés, szombaton pedig két újabb meccs szerepel a programban. A sárga-kékek előbb Csengerben, majd Pusztadarócon lépnek pályára a Cigánd ellen. A két találkozón az Olimpia mindkét csapatának valamennyi játékosa pályára léphet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: