2011-11-26 10:33:36• hírek • Szatmár.ro

Nyert és második a tabellán az Olimpia

Zsiga Ervin a hajrában lőtt góljával nyert pénteken az Olimpia.

A hatodik csoport tabelláján a második helyet foglalja el a pénteki idegenbeli meccs után a szatmárnémeti Olimpia. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, az aranyosgyéresiek a játékrész végefelé több ziccert is kihagytak és a második félidőben sem sikerült betalálniuk. Sikerült viszont a gólszerzés Zsiga Ervinnek, aki a 86. percben egy balról végzett szabadrúgással döntötte el a meccs végkimenetelét.

„Egy jó csapat ellen játszottunk, és bár a második félidőben már mi kezdeményeztünk többet, el kell ismernem, hogy most Fortuna istenasszony is velünk volt, de azért a játék képe alapján most megérdemeltük a szerencsét." - mondta el a Szatmár.ro-nak Csík Tibor.

III. Liga, 15. forduló, A csoport: Aranyosgyéresi Seso-Szatmárnémeti Olimpia 0-1 (Zsiga 86.). Az Olimpia összeállítása: Şuta - Moş, Mureşan F., Heil, Homorozan, Gavrilescu, Micaş, Botos, Zsiga, Feier, Prodan. Játszottak még: Pop M., Hanus, Mureşan M., Sabau.

További eredmények: Tatrangi Unirea-Zilahi FC 2-1, Marosvásárhelyi FCM II-Jádi Vointa 3-2, Kolozsvári Universitatea II-Szászfenesi Unirea 1-2, Kolozsvári Sanatatea-Brassói Corona 0-2, Zalatnai CS-Kolozsvári CFR II 4-2, Szászrégen Avantul-Nyárádtői Unirea 1-3, Besztercei Gloria II-Dési Unirea 0-3.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: