2014-01-06 11:47:52• hírek • Kocsis Zoltán

Csík: Télen nehéz jó játékost igazolni

Január 8-án, szerdán ér véget a téli vakáció az Olimpia labdarúgói számára, ekkor találkoznak ugyanis a keret tagjai az Olimpia-stadionban. A következő két nap az orvosi vizsgálatokkal telik, majd kezdődnek az edzések.

A felkészülési időszakkal kapcsolatban jelen pillanatban mindössze egyetlen dolog biztos: hogy a csapat január 26 és február 2 között Aknasugatagon edzőtáborozik. Akárcsak a klub két utánpótlás-csapata.

Az is biztos, hogy az Olimpia igyekszik majd minél több barátságos meccset játszani a bajnoki szezon kezdetéig, ám ellenfelekről és időpontokról egyelőre nem tudni. „Természetesen játszunk majd edzőmérkőzéseket is, de hogy mely csapatokkal és mikor, azt még nem tudjuk. A gyülekező után erről is tárgyalunk majd a vezetőséggel. Először is fel kell mérnünk az edzéslehetőségeket. Most is sok minden függ majd az időjárástól, hiszen ez befolyásolja a pályák állapotát. A tavaly is Bihar megyében és Magyarországon játszottunk műfüves játéktereken", mondta Csík Tibor vezetőedző.

A korábbi Steaua-védő azt is elárulta, a 26 fős keret egyelőre nem változott. Ami nem jelenti azt, hogy nem is fog. „Szétnézünk a játékospiacon, és ha van rá lehetőség akkor igazolunk, de mindenképpen csak olyan labdarúgókat, akik legalább olyan szinten vannak, mint a mostaniak vagy jobbak", jelentette ki. „Látni kell azonban, hogy nehéz ilyenkor jól igazolni, mivel a jó játékosoknak általában szerződésük van és fizetni kell értük", tette hozzá.

A bajnokság mellesleg március elsején kezdődik, az Olimpia akkor az Aradi UTA-t fogadja. A sárga-kékek 14 forduló után a második osztály B csoportjának nyolcadik helyén állnak. A cél az első hat közé való kerülés, mert az garantálja a felsőházi rájátszásban való folytatást. Az Olimpia hátránya jelenleg 2 pont a hatodik helyezett csapathoz képest.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: