2011-10-26 09:18:54• hírek • Blikk.hu

Csézy miatt lőtte agyon magát László

Nemrég még az eljegyzést fontolgatta a népszerű énekesnő Csézy, azaz Csézi Erzsébet és kedvese, azonban valami megváltozhatott kapcsolatukban.

L. László vasárnap önkezével vetett véget életének. Mi történhetett? Lapunk információi szerint szerelmi dráma áll a háttérben. Úgy tudjuk az énekesnő párja - aki sikeres vállalkozó volt - megromlott kapcsolatuk miatt szánta el magát a végzetes lépésre. Egy illegálisan tartott pisztollyal lőtte főbe magát bükkzsérci otthonában vasárnap déltájt. Búcsúlevelet nem hagyott, azonban a tragédia előtt - értesülésünk szerint - még felhívta egyik nagyon jó barátját.

L. László a telefonban olyannyira elkeseredett volt, hogy a hívott ismerős azonnal riasztotta egy közös barátjukat: autóba pattantak, és a bükkzsérci házhoz siettek, azonban az öngyilkosságot már nem tudták megakadályozni.

Csézy és László szerelme még tavaly is megrendíthetetlennek tűnt. Legalábbis erről nyilatkoztak az RTL Klub Fókusz című műsorában. Ott az énekesnő elmondta, hogy 1998-ban ismerkedett meg későbbi párjával, Lászlóval, ám akkor még mindketten komoly kapcsolatban éltek, így viszonyuk megrekedt a barátságnál.

- Utána véget ért egy hatéves kapcsolatom; Lászlóénak, azt hiszem, hét év után lett vége. Eltelt pár év, és az élet megadta azt a lehetőséget, hogy még egyszer találkozzunk úgy, hogy szabadok vagyunk, és akkor, 2005-ben megpróbáltuk - nyilatkozta még mosolyogva Csézy, akit László később el is jegyezte.
Azt egyelőre nem lehet tudni, miért és mikor romlott meg a szerelmesek viszonya, hogy végleg szakítottak-e, vagy csak összevesztek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: