2016-05-10 16:45:46• hírek • Szatmar.ro

Cseréld le az olajat és biztosan nyersz a CarPlanetnél!

A Carplanetben valóban minden a gépjárművekről szól. A bolt kínálatában minden megtalálható, amire csak egy autóhoz vagy éppen kamionhoz szükség lehet, kezdve az olajoktól, a lengéscsillapítón, fékeken és felfüggesztésen át egészen az illatosítóig. Ráadásul folayamtos promócióiknak köszönhetően mindig meglepnek valamivel!

Jelenlegi ajánlatuk az olajcserére és a lengéscsillapítókra vonatkozik. Amennyiben ugyanis náluk vásárolod meg a motorolajat, akkor garantáltan nyersz a cég tomboláján. Ha viszont új lengéscsillapítóra van szüskéged és azt náluk szerzed be, akkor a második porvédőt ingyen kapod meg.

A Carplanet célja, hogy a lehető legjobb áron jussanak hozzá az autósok a szükséges alkatrészekhez. És gyorsan! A sok együttműködő cégnek köszönhetően ráadásul egy alkatrészre akár 4-5 ajánlatot is tudnak adni, hogy a vásárló a zsebének és elvárásainak függvényében ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet.

A bolt minden hétköznap 9 és 17 óra között várja a vásárlókat, szombaton pedig 9-től 13 óráig vannak nyitva. Ha kérdésed van, azt nyugodtan felteheted a 0786-513-334-es, a 0786-513-335-ös, illetve a 0261-713-582-es telefonszámon, vagy a 2014carplanet@gmail.com email címen.

Ne feledd, a Carplanetbe mindig érdemes betérned, mert az ott dolgozók igyekeznek a legkedvezőbb árral meglepni, az autószerelő műhelyek pedig külön kedvezményben részesülnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: