2013-04-22 09:35:05• hírek • Blikk.hu

Cserbenhagyta az Exoticot Sipos F. Tamás

Hosszú távra tervez Sipos F. Tamás a Republic 67-tel.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy információnk szerint nemet mondott egy olyan nyári megkeresésre, amely az énekes eredeti zenekarát, az Exoticot szerette volna elhívni egy hét végi koncertre. A nemrég hosszú szívbetegség után elhunyt Bódi László  helyére az új Republichoz csatlakozott énekes ráadásul úgy hagyta cserben korábbi zenésztársait, hogy a mai napig hivatalosan nem vallott színt, hogy akar-e még az Exotic tagja maradni.

- Egy rendezvényszervező szerette volna egy nyári hétvégére elhívni az Exoticot fellépni, ám amikor a felkéréssel megkeresték Sipos F. Tamást, ő annyit mondott, csak akkor vállalja, ha a buli nem péntekre vagy szombatra esik. Mert ezen a két napon, amely egy zenekar számára természetesen a legerősebb két nap, az új Republicnak akarja magát szabaddá tenni - árulta el informátorunk.

A Blikk úgy tudja, az énekes ezenkívül azonban nem igazán beszédes. Mint a Blikk korábban megírta, az Exotic zenekar két alapító tagja, Tabár István és Tabár Zoltán lapunk hasábjairól tudta meg, hogy Cipő halála után frontemberük énekel a Republic zenekarban. A zenész testvérpár kérdésünkre megerősítette, továbbra is csak annyit tudnak Sipos F. Tamás terveiről, amennyit a lapok megírtak.

- Kértem tőle egy hivatalos állásfoglalást, hiszen az én koncertszervező cégem az, amely az Exoticnak is szervezi a bulikat, így ha esetleg jön egy felkérés, akkor nem tudjuk, hányadán állunk, ám még ezt sem kaptam meg - árulta el Zoltán, testvére pedig szintén megerősítette, hogy semmilyen kapcsolatban nincsenek.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: