2018-05-31 05:32:20• hírek • Blikk.hu

Cserbenhagyásos baleset szenvedett Marsi Anikó

A műsorvezető épp munkába igyekezett az autójával, amikor a baleset történt. Elmondása szerint nem szeret panaszkodni, és szerencsére személyi sérülés sem történt, így a kollégáinak sem tervezte elmondani, mi történt, de többen észrevették, hogy nem ért be időben, így elkezdtek aggódni.

Marsi Anikó épp a Stefánia és a Thököly kereszteződésében haladt, amikor egy mellette haladó autó szabálytalanul besorolt elé. „Zuglóban, a Thököly úton mentem, egy piros lámpánál a középső sorban várakoztam. A jobb oldalon mellettem egy busz állt, a bal oldalon pedig, ahonnan csak balra lehet kanyarodni, egy másik autó. Ahogy zöldre váltott a lámpa, mindhárman elindultunk, de az az autó, amelyik csak balra kanyarodhatott volna, váratlanul bevágott elém” – mesélte Anikó, aki az ütközést el akarta kerülni, így jobbra rántotta a kormányt, de ezzel a busznak ütközött.


Szerencsére nem sérült meg senki, ám hiába látták többen is a buszról az esetet, a vétkes autó rendszámát senki sem tudta feleleveníteni, így büntetlenül marad a cserbenhagyás – írja a HOT!.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: