2019-10-27 08:41:19• hírek • Blikk.hu

Csepregi Éva: „Szeretem a ráncaimat, és büszke vagyok magamra!”

Legalább tíz évet letagadhatna Csepregi Éva, aki a napokban ünnepelte 66. születésnapját. A Neoton Família Sztárjai énekesnőjének fontos ez az ünnep, ugyanis ilyenkor mindig számot vet az életével, valamint terveket is sző a jövőre nézve.
 

– Egyelőre nem volt nagy ünneplés, hiszen szinte megállás nélkül koncertezünk, de a rajongók és a zenekar tagjai már felköszöntöttek. Ez a hónap nagyon rohanósra sikerült, mert a fellépések mellett van egy utazó színházunk is, ami nemrég indult, azzal is járjuk az országot – kezdte lapunknak Csepregi Éva.
 

Az énekesnő a rengeteg munka mellett azért kitűzte az időpontot, hogy mikor szeretne ünnepelni a családjával és barátnőivel. Számára az ajándékok egyáltalán nem fontosak, inkább arra törekszik, hogy minél több időt tölthessen a szeretteivel.
 

– Számomra a születésnap nagyon kedves ünnep, sok szép emlékem van ezzel kapcsolatban. Persze ha belegondolok, hogy már mennyi idős vagyok... Bár letagadhatnék jó pár évet, de az még úgy is sok – mondta nevetve az énekesnő.
 

– Furcsa, hogy megy az idő, pörög az élet. Nem keseregni szeretnék, alapvetően pozitív felfogású embernek tartom magam. Ha belenézek a tükörbe, elégedett vagyok, sosem éreztem ilyen jól magam a bőrömben. Persze az ember mindig talál magán valamit, ami lehetne szebb vagy jobb, de tényleg nagyon jól érzem magam. Szeretem a ráncaimat, és büszke vagyok magamra. Arra is, hogy ennyi idősen ilyen intenzitással létezem a színpadon, mert fiatalon nem gondoltam volna. Mindez nagyon jó érzés.

Csepregi Éva és szintén zenész fia, Dávid nagyon jó viszonyt ápol, közel állnak egymáshoz. Rengeteg időt töltenek együtt, az énekesnő bakancslistáján pedig több egzotikus úti cél is szerepel. 

– Régóta motoszkál a fejemben, hogy szeretnék világot látni, most pedig be is váltom az óhajaimat. Szeretnék a fiamnak megmutatni minél több mindent a világból, ezért tervezünk egy hosszabb hajóutat, januárban pedig a Maldív-szigetekre megyünk majd – mesélt terveiről az énekesnő.
 

Amerikában is imádják
 

Nyáron az énekesnő Amerikában járt, s a kint élő magyaroknak adott koncertet. Tengerentúli rajongói csodás ajándékkal lepték meg kedvencüket, egy hollywoodi csillagot adtak neki, éppen olyat, amilyet a világsztárok is kapnak a Hírességek sétányán.

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: