2011-05-05 17:43:15• hírek • Szatmár.ro

Csengerben a 10-es iskola

A Csengeri Petőfi Sándor Iskolát látogatták meg a szatmári 10-es iskola diákjai és pedagógusai.

Egy újabb programjához érkezett a szatmárnémeti10-es Számú Általános Iskola és a Csengeri Petőfi Sándor Iskola diákcsere programja - tájékoztatta portálunkat a szatmári intézmény tanára, Kacsó Zsuzsánna.

Május 4-6. között ezúttal a szatmári tanintézmény diákjai és tanárai utaztak a magyarországi iskolába egy csereprogram révén.
„Színvonalas és eseménydús programokat szerveztek és szerveznek ebben a három napban a csengeri testvériskola tanárai és diákjai. A három nap alatt a tanulás, a szórakozás és feltöltődés mellett ugyanakkor új barátságok, ismeretségek is szövődnek, hiszen a Szatmárról érkezett diákokat a házigazda intézmény tanulóinak családjai látják vendégül" - magyarázta a tanárnő.

Szerdán a szatmárnémeti csoport már megtekinthette a városközpont épületeit és a helytörténeti múzeumot, de az iskolában zajló tanórákon is részt vettek, délután pedig egy erdőháti kirándulásra invitálták a vendégeket a házigazdák.
A csütörtöki nap várva várt programját a fürdőzés alkotta: a mátészalkai uszodában kapcsolódhattak ki a diákok és tanáraik.
A diákcsere akció pénteken szabadidős programmal, Szamos parti kalandtúrával zárul.


Diákcsere-program révén utaztak Csengerbe
Diákcsere-program révén utaztak Csengerbe


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: