2009-04-28 15:10:05• hírek • Ferenczi Noémi

Csengerbe vitték a kupát

A Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont első alkalommal szervezett focikupát V-VIII. osztályos diákok számára. Ádámkó István iskolaigazgató szerint, nagyon jól sikerült a kupa, melyet minden bizonnyal jövőre is megrendeznek.

„A rendezvény célja elsősorban az volt - amellett, hogy a diákok egy jó hangulatú rendezvényen vegyenek részt - hogy felkeltsük a diákok érdeklődését a sportág iránt, és hogy felhívjuk a figyelmüket a mozgás fontosságára. Nagyon jól sikerült a rendezvény. Jövőre is biztosan megrendezzük a Hám János Kupát"- mondta el a díjátadást követően Ádámkó.

A kupán, mely a délelőtti órákban kezdődött, négy iskola diákjai vettek részt hat-hat fős csapatokkal. Az érdi Marianum Általános Iskola, a csengersimai Kölcsey Ferenc Általános Iskola, a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont csapatai mérték össze tudásukat. A játékidő kétszer tíz percből állt.

A focitorna győztese a csengersimai Kölcsey Ferenc Általános Iskola csapata lett, másodikok lettek a Hám János Iskolaközpont diákjai, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjai állhattak, az érdi Marianum Általános Iskola csapata pedig negyedik helyezést ért el.

Az első helyezettek kupát és érmet, a második és harmadik helyezett csapat emlékoklevelet kapott. A gólkirályi címet Marian Róbert, a Hám János Iskolaközpont VIII. osztályos diákja kapta, míg a legjobb kapusnak járó díjat szintén egy Hám János iskolás diák vihette haza, a nyolcadikos Lieb Rolland Mihály.

A kupa mérkőzései után barátságos meccseket játszottak a diákok.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria

Izgalmas meccseket játszottak a diákok.

A Há János Iskolaközpont udvarán zajlottak a mérkőzések

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: