2009-06-07 20:18:57• hírek • Ferenczi Noémi

Csempészcigaretta-raktár

Újabb nagy mennyiségű csempészcigarettát foglaltak le a határrendészek. Egy bocicau-i házban 9000 doboz cigarettát halmoztak fel a csempészek.

A raktárrá átalakított házban illetve csűrben 37 928 lej értékű csempészett cigarettát találtak a határrendészek. A határőrök úgy akadtak rá a raktárra, hogy észrevették, egy éjszaka leoltott lámpákkal gurul be egy autó a ház udvarára majd a sofőr nagy mennyiségű fekete zacskókba csomagolt „rakományt" pakol ki. Amikor a rendőrök megszólították azonnal futásnak eredt, azonban nem sikerült kimenekülnie az udvarból. A 21 éves F. Danut a rendőröknek azt mondta, 100 euró ellenében kérte egy szatmárnémeti férfi a cigaretta szállítására.

Fél órával később bűntársait is sikerült kézre keríteni, ugyanis Batarcson megállítottak egy autót a határrendészek, melyben két fiatal utazott, egy 20 és egy 24 éves. Kiderült, a két fiatal feladata az volt, hogy figyeljék a „terepet" és figyelmeztessék F. Danutot, amennyiben közelednek a hatóságok. F. Danut ellen cigarettacsempészet, a két fiatal ellen pedig csempészetben való bűnrészesség miatt indult eljárás, illetve az teljes cigarettamennyiséget elkobozták.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: