2010-04-28 14:12:22• hírek • Balog Anita

Csempészcigaretta a szekérben

Keddről szerdára virradó éjszaka, éjfél körül az ukrán határon ellenőriztek a határrendészek. Az akció során közel 30 ezer doboz csempészcigarettát foglaltak le, és egy figyelmeztető lövést is leadtak - mint kiderült, hiába.

Az országhatár egyik erdős részén járőröztek a határrendészek, amikor felfigyeltek egy lovasszekérre, amelyik gyanús, fekete burkolatú dobozokat szállított. Az esetet az tette még gyanúsabbá, hogy a jármű kivilágítatlanul közlekedett, ezért a hatóság emberei a nyomába eredtek, és megállították azt. Mint kiderült, a tartolci illetőségű, 38 éves Irina R.és férje, a 40 éves Petru R. szállította a szekérben a cigarettát, amelyet a feketepiacon akartak értékesíteni.

A határrendészek az ellenőrző akció során észrevettek egy máig ismeretlen férfit, aki amikor meglátta a hatóság embereit, futásnak eredt. A menekülő személy szóbeli felszólításra nem reagált, ezért az egyenruhások figyelmeztető lövést is leadtak, de az ismeretlen elkövető ennek hatására sem állt meg. A nehéz terepviszonyok és a sötétség miatt a határrendészek sajnálatos módon a nyomát vesztették. Valószínűleg ő vigyázott arra a 30 ezer doboz Jin Ling márkájú cigarettára, amit később a határrendészek a határtól 50 méterre találtak meg.


Lovasszekéren szállították a csempészcigarettát
Lovasszekéren szállították a csempészcigarettát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: