2014-05-29 09:43:18• hírek • Blikk.hu

Cseke Katinka vagy vak, vagy férfimániás

Bár Váradi Olasz arra kérte, hogy tagadjon, az őt ért sorozatos támadások miatt most mégis úgy döntött Erika, hogy tiszta vizet önt a pohárba. Elmondása szerint nemcsak egy csók volt közte és Váradi Robi között, hanem akkor is találkoztak, amikor a zenész hivatalosan még a színésznő párja volt.


- Elegem van már abból, hogy mindenhol én vagyok a rossz­ és a gonosz. Pár napja a Kasza show-ban azt nyilatkozták, hogy volt egy harmadik, aki megpróbálta őket szétszakítani. Pedig szó sem volt ilyesmiről - mondta a Blikk megkeresésére Erika. - Többször megüzentem Katinkának Olasszal, hogy ne alázzon mindenhol, és hagyjon ki a játékaiból, de úgy tűnik, hiába. Ha nem fejezi be, akkor felkeresem, és elbeszélgetek vele. Milyen alapon ócsárol mindenhol, amikor nem is ismer? Egyébként pedig nem tudom felfogni, hogy tud ennyire megbízni valakiben. Katinka vagy vak, vagy egyszerűen csak férfimániás. Ha annyira hisz neki, akkor találkozzunk, és mindent elmesélek neki Olasz előtt. Nekem nincs titkolnivalóm. Katinka pedig egyébként sem vetélytársam. Anyám lehetne. Szerintem óriási szégyen, hogy színésznő létére ennyire harcol Olaszért.

Kérdés, akkor is találkozgatott-e Olasszal Erika, amikor még Katinka párja volt?

- Igen. Akkor is volt nálam, amikor még együtt volt Katinkával. A városban többször is láttak minket együtt - tette hozzá Erika. - A cikkek után azonban sorra kaptam az üzeneteket Olasztól, hogy tagadjak le mindent. Nem tudom, miért volt erre szükség.

A fiatal dunaszerdahelyi lány szerint többször is kereste a zenész azóta, hogy szakított Katinkával. Erikánál azonban úgy tűnik, végleg betelt az a bizonyos pohár.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható, kattintson kérem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: