2013-12-04 09:20:09• hírek • Blikk.hu

Cseke Katinka: Kettőnknek elég a négy gyerek

A pár másfél-két hónapja találkozott először egy szórakozóhelyen, azóta bimbódzik a kapcsolat.

Randi randit követett, a színésznő le-lejárt a pubba, ahol a fiatalember zenélt, aztán Olasz elhívta egy cigánybálba, és azóta elválaszthatatlanok. Most kiderült: Katinka korábbi elhatározását megváltoztatta, immár nem akar több gyereket szülni. Megelégedett a pillanatnyi állapottal.

- Amikor azt gondoltam, szeretnék még egy kisfiút, az azért volt, mert a volt páromnak nem volt gyermeke, és nagyon szeretett volna. Én pedig mindent megadtam volna neki. Most viszont már másként gondolkozom. Ha összeadjuk, kettőnknél összesen négy lurkó rohangál, így nem tervezünk többet, már nem szeretnék még egy kicsit - magyarázta a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét alakító színésznő.

Olasz, akit Katinka külseje fogott meg először, ugyanezen a véleményen van. Látszik rajtuk, hatalmas az összhang, és mint a tizenévesek, éppen úgy bújnak egymáshoz, pontosan úgy kacagnak egymás mondatain. Annak ellenére így van ez, hogy jelentős, tizennyolc év a köztük lévő különbség.

- Engem nem zavar, hogy idősebb, nem is érzem. Nem azt nézem, mennyi idős, mert mindenki annyi, amennyinek érzi magát legbelül - árulta el a Váradi Roma Café billentyűse, akinek szavaihoz csatla­kozott új kedvese is. - Persze néha egy kicsit duzzogok, hogy miért kell ilyen fiatalnak lennie - ­nevetett Cseke, aki első ránézésre is ­nagyon jóképűnek és tehetségesnek találta a zenészt.

Ennél a kapcsolatnál sarkalatos kérdés az is, hogy a négy kicsi mennyire fogadja el édesapjuk, illetve édesanyjuk új párját. Katinkáék szerencsések.

- Nagyon jól kijönnek egymással. Olyannyira, hogy bár az én nagyobbik fiam, aki hatéves, nem nagyon szokott nélkülem aludni, most az első találkozásuk után megkérdezte, aludhat-e Katinkáéknál. De Katinka kislánya, Panna is odavan értük - mesélte Olasz, aki közismerten együtt él gyermekei anyjával, de csupán barátként, testvérként tekintenek egymásra. Talán ennek köszönhető, hogy Katinkát a minap meglepte egy tál töltött káposztával, jelezve, nincs ellenére a románc.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: