2012-05-19 14:38:12• hírek • Kocsis Zoltán

Zajlik a II. Szatmár Kupa sporttáncverseny Szatmárnémetiben

Szombaton és vasárnap az Ady Endre utcán található sportterem ad otthont a II. Szatmár Kupa országos sporttáncversenynek. A nyolcszáz versenyző több korosztályban és kategóriában méri össze tudását.

Hargita, Szeben, Maros, Bihar, Máramaros - ilyen jelzésű személygépkocsik állták körbe az Ady Endre utcai sporttermet szombat délben. Ovidiu Ignattól, a Royal Dance Club egyik társalapítójától, egyben a verseny szervezőjétől megtudtuk, hogy a versenyen négyszáz pár vesz részt, az ország minden pontjáról, Temesvártól természetesen Szatmárnémetiig.

A versenyen a négy évesektől a 35 évesekig, a kezdőktől a profikig több korosztály és több szintet képviselő versenyző is megmutatja, mit tud. A párok standard táncokat (a klasszikus táncok, azaz bécsi keringő, tangó vagy az angol keringő) és latin táncokat (szamba, rumba cha-cha-cha) egyaránt bemutatnak.

A II. Szatmár Kupa presztízséről sok mindent elmond, hogy tavaly 270 pár vett részt a megmérettetésen - ez a szám idén négyszázra emelkedett.

Aki szereti a táncot, a szép ruhákat és a jó zenét, az szombat délután és vasárnap egész látogasson ki az Ady Endre utcán található sportterembe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: