2012-05-22 20:31:19• hírek • Szatmár.ro

Csehi: Eredményeinkre építünk

Nemrég tartották a Romániai Magyar Demokrata Szövetség kálmándi szervezetének kampányindító rendezvényét, melyen meghívottként részt vett Csehi Árpád Szabolcs elnök valamint Güntner Tibor szenátor.

Schlakter Ferenc az RMDSZ kálmándi polgármesterjelöltje kifejtette, hogy nem vasárnap kezdődött választási kampánya, hiszen azt immár nyolc éve végzi. Eddigi munkáját szeretné folytatni, és a kálmándi szavazóktól azt kéri, voksoljanak rá, hogy folytathassa a megkezdett munkát. Csehi Árpád arra kérte a kálmádiakat, hogy az elvégzett munka miatt, a látható eredményekért voksoljanak az RMDSZ jelöltjeire.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az óvoda és az iskola felújítása, továbbá ennél is nagyobb tény az, hogy vissza tudták szerezni a két osztályt, amit levágtak tőlük, valamint a napközibe az egy posztot, amit megszüntettek, de még sorolhatnánk - tette hozzá az elnök.

Csehi hozzátette, hogy a szennyvíz rendszerének kiépítését is tervezik, amiben számíthatnak a megyei tanács támogatására valamint a Károlyi út leaszfaltozása is megtörténik, így Kálmánd bejáratáig  meg lesz oldva az út rendbetétele.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: