2009-10-15 14:31:25• hírek • Parajdi Andrea

Csehi Árpád az egyedüli jelölt

Pénteken a Szatmár Megyei RMDSZ közgyűlésén újraválasztják a szervezet megyei elnökét és döntenek majd az új működési alapszabályzatról is. A közgyűlésre 287 küldöttet várnak.

Október 16-án, pénteken délután 17 órától tartják a Szatmár Megyei RMDSZ tisztújító gyűlését, ahol az elkövetkezendő két évre ismét kijelölik a megyei szervezet elnökét. Két évvel ezelőtt Ilyés Gyulától vette át a stafétát Csehi Árpád, aki a mostani tisztújításon egyedül indul jelöltként, így nem kétséges az újraválasztása.

Csehi úgy véli az elmúlt évek a megpróbáltatások jegyében teltek, hiszen alig két esztendő alatt hat választást kellett lebonyolítani, és ezáltal bizonyítani a Szatmár megyei szervezet stabilitását és erejét. Csehi Árpád közben a Szatmár Megyei Tanács elnöki posztját is megszerezte, s ezáltal egy jobb rálátást kapott a szervezet helyzetére.

-Sikerült kiszűrni azokat a térségeket, ahol valamilyen oknál fogva nem megfelelően működik az ottani RMDSZ. Mindegyik szervezet más és más, ezért nincsen egy azonos sablon, amely alapján kezelni lehetne a problémákat. Azt szeretném, ha a jövőben is a szervezet felépítésének megerősítése lenne a kitűzött cél - mondta el Csehi Árpád.

A pénteki közgyűlésen az elnökválasztás mellett az RMDSZ új működési alapszabályzatáról is döntés születik. -Az illetékes bizottság tagjai elkészítettek egy olyan szabályzatot, amely sokkal működőképesebbé teszi a szervezet munkáját, és jó irányú változtatásokat tesz lehetővé. Ez is terítéken lesz a mostani közgyűlésen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: