2016-06-16 12:52:13• hírek • (x)

Csatlakozz az ászok csapatához - munkatársakat keres az AutoAs!

Érdekel az autószerelés? Hosszú távra tervezel? Akár tapasztalat nélkül is alkalmaznak!

Azt a legtöbb szatmári autótulajdonos tudja, hogy ha baj van az autóval, az egyik legjobb megoldás az, ha az AutoAs-hoz, az autószerelés ászaihoz fordulnak. Ott ugyanis operatívan meg tudják javítani a kisebb vagy nagyobb meghibásodástól szenvedő gépjárművet. Diagnosztozálják és javítják az autók elektromos hálózatát és az ezzel működtetett műszereket, segítenek, ha az autó mechanikájában történt meghibásodás, javítják a klímát, a gumiabroncsok terén is profik, sőt, alkatrészek eladásával és beszerelésével is foglalkoznak, hogy csak párat említsünk a szolgáltatások közül.

Az AutoAS most csapata bővítése céljából mechanikust és elektromechanikust keres. Mindkét munkahely esetében előnyt jelent a szakirányú végzettség, de ez nem számít kizáró tényezőnek. Sőt, szívesen várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését is, akik kezdők, de komolyan érdeklődnek az autószerelés iránt és az alkalmazó akár hosszú távon is számíthat rájuk. Előnyt jelent továbbá a B-kategóriás jogosítvány és az autóipari környezetben eltöltött idő. Az AutoAs a munkára jelentkezőnek stabil hátteret, hosszú távú munkalehetőséget és teljesítmény alapú bért kínál.

Ha felkeltette érdeklődésed a munkaajánlat, jelentkezz önéletrajzoddal az AutoAs-t Closca sugárút 42. szám alatt található székhelyén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: