2017-04-20 15:00:24• hírek • Szatmár.ro

Csatlakozz a Norberto Fashion csapatához

Kitűnő munkakörülményekkel várja a férfikonfekciós varroda az új munkatársakat.

Ha a hideg ráz az unalmas, barátságtalan munkahelyektől, ahol a munkakörülmények sem megfelelőek, ne habozz tovább: jelentkezz a Norberto Fashionhoz! A férfikonfekciós varroda ugyanis most varrót, varrónőt és vasalóst keres. Dolgozz egy olyan helyen, ahol jó a hangulat, a kollégák barátként kezelnek és a főnök is odafigyel rád! A munkakörülmények pedig a legjobbak: télen fűtött, nyáron hűtött, légkondícionált helyen dolgozhatsz.

Elsősorban a konfekcióiparban tapasztalattal rendelkező személyek jelentkezését várják, de akár egész csoportok alkalmazását is vállalják - a varrodákban ugyanis sok esetben jó csapat alakul ki, akik együtt váltanának munkahelyet.

Ebédjegy és fizetés, mindig ugyanazon a dátumon

Az új munkahely után érdeklődőknek fontos tudniuk, hogy a Norberto Fashion a fizetés mellé ebédjegyet is biztosít. A fizu pedig nem késik, az alkalmazott mindig a fizetésnapnak kijelölt dátumon kapja meg havi járandóságát. Ráadásul a cég egész éven keresztül, folyamatosan tud munkát biztosítani alkalmazottainak és a szállítást is biztosítják.

Várják a jelentkezésed

Ha érdekel a Norberto Fashion ajánlata, jelentkezz a norbertofashion@gmail.com email címen, vagy személyesen az Energiei utca 5. szám alatt található varrodában. További információkért hívd a 0740-981-012-es telefonszámot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: