2009-12-16 15:22:57• hírek • Szatmár.ro

Javában folynak a Csárdáskirálynő próbái

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatánál folynak a bérleten kívüli előadásként játszott világhírű Kálmán Imre nagyoperett, a Csárdáskirálynő próbái.

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata idei szilveszteri bemutatója rendkívüli vállalkozás. Nem önmagában a műfajválasztás a rendkívüli, hanem a produkció kiállítása: a szatmárnémeti előadás a maga teljes pompájában kívánja megszólaltatni a Csárdáskirálynőt, rendkívüli élményt adva a nézőknek. Az operettek varázsát a nagyzenekari kíséret, az ének, a tánc és nem utolsó sorban a káprázatos látványvilág adja, előadásunk pedig mindezeket felvonultatja.

A szinte a teljes társulatot foglalkoztató produkció Keresztes Attila művészeti igazgató rendezésében kerül színre, zenei vezető és karmester Incze G. Katalin, koreográfus Kozma Attila, díszlettervező Bartha József, jelmeztervező Biaca Imleda Jeremias. Az előadás létrehozásában koprodukciós partner a Dinu Lipatti Állami Filharmónia.

A bemutató időpontja december 30. 19 óra, szilveszteri ünnepi előadás december 31. 18 óra. Ezt követően az előadást január első napjaiban, 2-án és 3-án egyaránt 19 órától láthatja a nagyérdemű.

Támad egy klasszikus Csárdáskirálynő előadás:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: