2016-03-30 17:09:23• hírek • Szatmár.ro

Csapj le az utolsó jegyekre!

A szatmári mulatós fivérek lemezbemutatóján a mulatós zene legendás előadói is színpadra lépnek.

A mulatós zene legnagyobb szatmári rajongói már valószínűleg megvették a jegyet az április 22-én megtartandó koncertre, amelyen a Bertici Fivérek hamarosan megjelenő harmadik, Kereslek téged című lemezük anyagát fogják bemutatni. A lemezbemutató már önmagában is fontos esemény, de a fiúk további sztárvendégek meghívásával tették még nagyobb durranássá az eseményt. Akiknek viszont még nincs jegyük, azok ne késlekedjenek, hiszen már csak korlátozott számban lehet belépőt váltani a nagy eseményre!

A lemezbemutatón az egyik legfontosabb vendégszereplő a magyar mulatós zene nagy öregje, a legendás 3+2 zenekar lesz, akik történetük első koncertjét adják Szatmárnémetiben a jeles alkalommal. Sőt, nem is akármilyen fellépés lesz ez: a 30 éves jubileumi, élő  nagykoncert nagy élmény lesz majd mindenkinek.

A koncert során színpadra lép majd a Bertici Fivérek dalszerzője, a magyar mulatós zenei élet mozgatórugója, Sihell Ferry is. A sok sláger előadója, még több sláger szerzője nagyon ért ahhoz, hogy fergeteges hangulatot teremtsen bárhol, ahol megjelenik, legyen az kisebb házibuli vagy több ezer fős koncert. Ott lesznek és színpadra lépnek a szatmári mulatós zene nagy reménységei, a már befutott zenészek által mentorált Két Haver formáció is, akik egyben a Szatmári TV1-en futó Szatmári Vigadó című műsor házigazdái is.

A koncertet a Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében tartják április 22-én. A belépők 30 lejes egységáron vásárolhatók meg a PRO Music irodában (Szatmárnémetiben a Grigore Alexandrescu utca 10. szám alatt, a Pálfalvi útról az első utca balra), illetve a Szatmárnémeti RMDSZ székházában (Rákóczi/Mihai Viteazul utca 10 szám). Bővebb információkért vagy előfoglalásért azonban már hívhatod a 0725-985-005-ös telefonszámot. Siess, mert már csak nagyon korlátozott számban vannak jegyek!

Lemezbemutató a Bertici Fivérekkel, jubileumi koncert a 3+2-vel

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: