2017-01-23 17:25:54• hírek • Kocsis Zoltán

Csapatot váltott a válogatott szatmári labdarúgó

Elhagyta a süllyedő hajót és csapatot váltott Erik Bicfalvi: a román labdarúgó válogatott nagykárolyi középpályása az orosz élvonalbeli Tom Tomszk együttesétől a szintén első osztályú Ural Jekatyenrinburgba szerződött.

Bicfalvi a nyáron igazolt a szibériai Tomszkba, amelynek színeiben az ősz folyamán abszolút alapember volt, 15 bajnokin lépett pályára és három gólt szerzett. A Tom Tomszk azonban súlyos anyagi problémákkal küszködik, minek hatására idén télen nem kevesebb, mint 14 játékos hagyta el a csapatot - Bicfalvi mellett a Pandurii-ból ismerős cseh Lukas Droppa is.

Moszkva, Szentpétervár és Novoszibirszk után a negyedik legnagyobb oroszországi város csapatában is szerepel egy olyan játékos, aki ismerős lehet a Liga1-ből: a grúz Georgi Chanturia ugyanis Olaszország és Németország mellett a Kolozsvári CFR-ben is megfordult.

Bicfalvi, aki ingyen vált klubot, az Ural hatodik téli igazolása. Az Ural pedig Eric nyolcadik felnőtt klubja a Jiul Petrozsény, a Steaua, a Buzau, az ukrán Volin Luck, a kínai Liaoning, a Dinamo és a Tom után.

A 16 csapatos orosz bajnokságban jelenleg a Tom Tomszk az utolsó, az Ural pedig a 13. helyen áll - a háromszoros román válogatottra tehát a bennmaradásért vívott harc vár tavasszal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: