2009-02-23 18:02:31• hírek • Szatmár.ro

Roszel Vâlceára igazolt

A hétvégi román tavaszi futballidény kezdete előtt végre talált magának csapatot a kálmándi Roszel Róbert, aki még a tavaly decemberben vált szabadon igazolhatóvá, miután az aradi csapat nem fizette ki az elmaradt járandóságait.

A.Szatmárnémeti Olimpia, a Kolozsvári CFR, a Besztercei Gloria valamint az UTA volt játékosa egyelőre a szezon végéig írt alá a másodosztályban szereplő Rm. Vâlceai-i CSM együtteséhez, amely a II. csoportban az éllovas Gyulafehérvártól hat ponttal lemaradva a negyedik helyen áll a tabellán, de a csapat kitűzött célja az élvonalba való feljutás.

Roszel szombaton már be is mutatkozott új csapatában, amely 2-1-re győzött az elsőligás Tg. Jiu-i Pandurii otthonában. Az egykori Olimpia-kedvenc az első félidőben lépett pályára, de Alin Artimon edző nem csatárposzton, hanem balodali középpályásként szerepeltette. „Úgy érzem elég jól ment a játék, bár erőnlétileg még csak 70 százalékos állapotban vagyok, de a bajnokság kezdetéig még jobb leszek fizikai szempontból" - mondta Roszel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: