2016-09-22 13:49:41• hírek • Kocsis Zoltán

Csapatbemutató meglepetés show-val!

Nem pusztán egy felkészülési mérkőzés várja mindazokat, akik péntek délután kilátogatnak az Ady Endre utcai Both Katalin Sportterembe. A Szatmárnémeti Városi Sportklub női kosárlabda-csapata ekkor mutatja be ugyanis a 2016-2017-es élvonalbeli szezonra készülő keretét, mindezt pedig egy emlékezetesnek ígérkező show-műsorral fűszerezik meg.

Magáról a show-ról keveset tudni, Feleki Zsolt csapatmenedzser várakozással teli hangon titkolózva csak annyit árult el, az Északi Színház segítségével keltik majd életre a műsort, amelyben lesznek fény- és füstelemek egyaránt.

Amit tudni lehet az az, hogy a műsor 19.30-kor kezdődik. A show közben nem csak az új keret tagjait ismerhetik meg a szurkolók, hanem az együttes új kabaláját is. Ezt követi a Marosvásárhely elleni felkészülési mérkőzés. Az eredeti tervek szerint a két csapatnak szombaton is össze kellett csapnia, ez a találkozó azonban végül elmarad.

A VSK legújabb szerzeménye, a Gyulafehérvártól igazolt nagyszebeni születésű Alexandra Uiuiu kapcsán Feleki megjegyezte, „egy kiemelkedő tudású játékosról van szó, aki felépülése után óriási hasznára lehet a csapatnak."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: