2013-09-13 20:01:54• hírek • Szatmar.ro

Csapatban is elmaradt a dobogó

A lányok csütörtöki egyéni versenye után pénteken csapatban sem jött össze a kiugró eredmény és a dobogó a Szatmárnémeti Sportklub tőrözőinek a hazai pályán zajló 20 éven aluliak számára kiírt vívó országos bajnokságon.

Csapatban hét együttes mérte össze tudását és érdekesség, hogy a Steaua a mezőny közel felét tette ki a maga három kvartettjével. Két csapatot indított a házigazda Sportklub is, amelynek vezetői a nap előtt elmondták: bravúr lenne az éremszerzés.

Nos, igazuk is lett, mivel a Petrisor Evelin, Varga Anett, Haidu Adriana, Lazin Alexandra alkotta első számú csapat az ötödik, a Buier Regina, Erdei Réka, Pótor Andrea és Jáger Viktória összetételű második csapat pedig a hatodik helyen végzett. A bajnokságot a Steaua első csapata nyerte meg a Temesvári Poli és a Ploiesti-i Petrolul előtt, míg a negyedik a Steaua II, az utolsó pedig a Steaua III. lett.

A lányok után szombaton és vasárnap a fiúk veszik át a pástot, a hazai színeket egyéniben Bogdan Dascălu, Sebastian Flucuş, Bodó Benjámin, File Szabolcs, Bartók Alpár, Edwin Pop és Steven Pop, csapatban pedig Dascălu, Flucuş, Bodó és Bartók  képviseli majd.

Hétfőn és kedden aztán már a párbajtőrözőké a főszerep a Csipler Sándor Vívóteremben, ebben a szakágban Amalia Tătaran, Bianca Oros, Sandra Pop, Nagy Csilla, Teodora Drăguşin, Teodora Coste és Pallai Amarillisz alkotja a sportklubos különítményt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: