2010-02-01 15:41:55• hírek • Szatmár.ro

Csanálos: jótékonysági bál

A 2004-ben alakult alapítvány évről-évre megrendezi a jótékonysági bált, amelynek bevételét a helyi tanulók támogatására fordítja: a különféle versenyekre való utaztatás költségeit, illetve az évvégi tankönyv-jutalmak költségeit ezekből az összegekből fedezik.

Ludescher János ügyvezető elmondta: a hét végén megtartott idei bálra hivatalos volt minden olyan helyi lakos, aki adója 2 százalékát az alapítványnak adományozza - egyre többen vannak ilyenek. A belépődíj páronként 50 lej volt, a megjelentek mindegyike becsomagolt ajándékokkal jelent meg - ezeket sorsolták aztán ki a tombolahúzáson. A rendezvény az egyesített csanálosi, csomaközi, mezőfényi fúvószenekar egyórás fellépésével vette kezdetét, majd az ügyvezető beszélt, összefoglalva a rendezvények eddigi történetét.

A fentebb felsoroltak mellett a pénzből kirándulásokat is szerveznek majd - amennyiben erre igény lesz. A településen ezzel nem ért véget a farsangi rendezvények sorozata: jövő pénteken szervezik meg az idei borversenyt, szombaton pedig a „rendes" farsangi bált.


Jótékonysági bált rendeztek, sok résztvevővel
Jótékonysági bált rendeztek, sok résztvevővel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: