2020-07-31 07:56:01• hírek • Blikk.hu

Csalók élnek vissza több sztárhumorista nevével a Facebookon

Visszaéltek több sztárhumorista nevével a Facebookon!

Orosz György (42), Lórán Barnabás (44), azaz Trabarna, Hadházi László (56) és Aranyosi Péter (48) esett áldozatul a csalóknak, akik egy meghirdetett nyereményjáték keretében bankkártyaadatokat kértek a résztvevőktől. Persze, a rajongók többsége sejtette, hogy valami nincs rendben, de kifejezetten dühös leveleket írtak az érintetteknek.


– Csütörtök reggel több mint száz üzenet fogadott a Facebookon a rajongói oldalamon, hogy visszaélnek a nevemmel, s készült egy álprofil is, amiben csak egy betűt változtattak meg, Oros György néven. Ezzel a profillal hirdettek nyereményjátékot, adatokat és pénzt kérnek a rajongóimtól – kezdett bele a Stand Up Comedy Humortársulatának alapítója, Orosz György, aki azonnal kérte a valós profilja követőit, hogy segítsenek.


– Szerencsére az összefogás eredményeképpen 118 perc alatt sikerült megszüntetni az áloldalt, de ha még egyszer létrehozzák, feljelentést teszek – árulta el a Blikknek a humorista, akinek dumaszínházas kollégái szintén a valódi oldalukon hívták fel a csalásra a figyelmet, ám akad olyan kamuprofil, amely még pár órája is elérhető volt az interneten.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: