2019-12-13 08:12:06• hírek • Blikk.hu

Csalók élnek vissza Cseke Katinka nevével

Tehetetlennek és tanácstalannak érzi magát Cseke Katinka!

A színésznő nevével csalók élnek vissza az interneten, kihasználják, hogy a Jóban Rosszban egykori sztárja egy indiai gyógynövénykészítménnyel 30 kilogrammot fogyott. Így egy másik, Katinka által sosem használt szert is reklámoznak vele, nyilatkoznak a nevében, sőt az érdeklődő vásárlóknak is válaszolnak helyette. Katinka felháborodott, ám tudja, hiába is tenne feljelentést, a hatóságnak minimális az esélye, hogy kézre kerítse a szinte lenyomozhatatlan internetes csalókat.
 

– Megdöbbentem, amikor az internetes közösségi oldalon megláttam a hirdetést a fényképemmel. Már más hírességeket is láttam, akik nevével „reklámozták” ezt a szert, ám hamar kiderült, ők is csalók áldozatai – dühöngött a Blikknek Cseke Katinka.
 

– Ez a pofátlanság netovábbja! Hogy jönnek ahhoz, hogy ellopják és felhasználják a fotóimat? Persze ezzel még nem ártanának senkinek, de ki tudja, mi van abban a fogyókúrás szerben? Lehet, hogy káros az egészségre, és egyébként is, hol van ennek a vége?
 

Katinkához százával özönlenek a levelek a fogyasztószerrel és a használatával kapcsolatban, ő pedig szeretné felhívni rá a figyelmet, hogy csalás az egész.

– Soha nem ittam ebből a csokoládés italból egy kortyot sem, és ahogy az elmúlt évben többször elmondtam, az indiai gyógynövényektől és az edzéstől fogytam le. Így megpróbáltam mindenkinek egyesével válaszolni, de ez szinte lehetetlen. Kiírtam a közösségi oldalamra is, hogy mi ez az egész, de sokakhoz nem jut el az üzenet. Egyszerűen nem tudom, hogy mit kellene tennem... Olyan kiszolgáltatott helyzetben vagyok, amire nincs megoldás. Elgondolkodtató, hogy bárki bármikor felhasználhatja a nevemet, a képemet és így adhat el termékeket – kesergett a színésznő.
 

Természetesen Katinka is sokat gondolkodott azon, hogy a hatóságokhoz fordul, ám nem sok értelmét látja a feljelentésnek.

– Tudom, hogy az ilyen csalókat nehéz megtalálni, külföldi szervereken keresztül üzemeltetik az oldalt, szinte kibogozhatatlanok a viszonyok. Többet költenék ügyvédre, mint amennyit nyernék ezzel az egésszel – jelentette ki Katinka.
 

Lapunknak egy szakértő elmondta, valóban költséges és hosszú háborúra számíthat, aki harcba száll a kamu oldalak üzemeltetőivel.

– Egy ilyen ügy akár évekig is elhúzódhat, és amennyiben nem indul nyomozás, úgy a sértett félnek kell az eljárási illetéket is fizetnie a bíróságon. Tapasztalatom szerint kevés esetben találják meg az oldal üzemeltetőit, így anyagi kártérítés ritkán van – mondta a Blikknek dr. Szilágyi Roland ügyvéd.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: