2011-07-11 17:23:12• hírek • Szatmar.ro

Csaló kéregető garázdálkodik

Illusztráció
Illusztráció

Csaló garázdálkodik Szatmárnémetiben néhány napja, aki állítása szerint a Free Life Állatvédő Egyesület javára gyűjt adományokat. Az illetőnek (esetleg illetőknek) azonban semmi közük az ominózus egyesülethez - derül ki a Free Life közleményéből.

„Ez csalás! Az egyedüli támogatás, amit kapunk, az bankon keresztül történik vagy úgy, hogy számlát is adunk hozzá. Ám senki nem kéreget részünkre az utcán, úgy hogy felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy amint ezzel a személlyel találkoznak, azonnal értesítsék a rendőrséget", idézi a közlemény Lucretia Simu elnököt, akinek a nevében a személy(ek) a kéregetést végzik.

A Szatmár Megyei Rendőrség és a Helyi Rendőrség a nyár folyamán tájékoztató akciót folytat, melynek célja, hogy hasznos tanácsokkal lássa el a lakosságot annak érdekében, hogy minél kisebb legyen az esélye annak, hogy bűncselekmények áldozataivá essenek. Ezen akció során felhívják az emberek figyelmét többek között arra is, hogy csak olyan személy kérhet segélyt bármilyen intézet számára, aki írásos engedéllyel rendelkezik az adott polgármesteri hivatal részéről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: