2009-12-19 12:24:47• hírek • blikk.hu

Így él Magdi anyus a sorozat után

Fodor Zsóka élvezi a szabadságot élete első olyan lakásában, amelyet úgy rendezett be, ahogy ő akarta.

„Amióta meghaltam, nincs időm élni" - kezdi nevetve a Barátok közt Magdi anyusa, Fodor Zsóka (67), aki amióta kilépett a sorozatból, legtöbb idejét új lakásának csinosítgatásával töltötte. Most, hogy végre minden a helyére került, a színésznő elsőként a Vacsoracsata sztárjait látta vendégül, és persze bepillantást engedett a Blikk olvasói számára is.

- Végre sikerült megteremtenem azt a nyugalmat magam körül, amire oly régóta vágytam. Egy olyan lakásban lakhatom, amely tágas, ahol van vendégszoba, ahol én is vendégül láthatom a barátaimat - mondta a Blikknek a színésznő, aki éveken keresztül a belváros szívében élt egy aprócska lakásban.

- Egyáltalán nem szerettem azt a lakást, de mivel az édesanyámmal falszomszédok voltunk - és neki szüksége volt a segítségemre -, nem költözhettem el. Ő viszont nemrégiben eltávozott, én pedig úgy döntöttem, hogy megvalósítom az álmomat. Ezért is hagytam ott a sorozatot, mert miután az egész életemet végigdolgoztam, most már szeretnék egy kicsit magammal is foglalkozni - árulta el Fodor Zsóka.

Így a színésznő búcsút intett a fővárosnak, és vidékre költözött, ugyanis Tordason találta meg álmai otthonát. No persze egy-két apróságot megtartott emlékbe az édesanyja holmijai közül is.

-Anyukám gyűjtögető típus volt, úgyhogy rengeteg időbe telt, mire kiválogattam a cuccait. Az új lakásomba viszont csak nagyon kevés bútor került ezek közül, inkább a mai divatnak megfelelően rendeztem be - árulta el Fodor Zsóka, aki hangulatos színvilágot teremtett új otthonában. A nappalit a fekete és a fehér szín uralja, a hálóra a drapp jellemző, a konyha pedig rózsavirágba öltözött.

Még több fotóért kattintson a blikk.hu oldalra.


Fodor Zsóka új otthonba költözött és lakását csinosítgatja.
Fodor Zsóka új otthonba költözött és lakását csinosítgatja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: