2015-07-01 10:13:01• hírek • Szatmar.ro

Családos tábor - nyolcadszor

A gyermekek állnak majd a beszélgetések középpontjában a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Egyházmegyei Családos Táborban.

"Szemünk fénye - a gyermek" témával tartják idén, augusztus 20. és 23-a között Erdődhegyen az immár nyolcadik alkalommal megvalósuló Egyházmegyei Családos Tábort. A programban a második naptól szerepelnek azok az előadások, amelyek a tábor során a gyermekek minél jobb megismerését és megértését segítik a szülők számára: Ft. Czier István mezőfényi plébános, Gyermekeink lelki élete; Bálint Katalin pszichológus, A mesék ereje gyermekeinkben; Fülöp Orsolya pszichológus, Mi történik a gyermekemmel és hogyan segíthetek neki?; Gnándt Gábor szociálpedagógus, Kisgyermekek készségeinek fejlesztése a játék által. Az előadások mellett szintén a téma elmélyítését segíti a műhelymunka, melyet "Mi a titka, hogy szót értsünk serdülő kamaszainkkal?" címmel tartanak, valamint az a videó amelyet közösen megnéznek - Tari Annamária, Digitális bennszülöttek y, z és ómega generáció.

De lesz alkalom a kikapcsolódásra, önfeledt szórakozásra, hiszen már a második napon a Gável testvérek adnak koncertet és tesznek tanúságot hitükről, a nagykárolyi Carmina Renascentia együttes reneszánsz virágénekeket ad elő, a Röpike néptáncegyüttes táncot és éneket tanít, majd közös táncház indul. Szombaton lesz családi stafétajáték, koncert és tábortűz. A tábor lelki részét teszik teljessé a napi imák, a zarándoklat a Donáth kápolnához valamint a szentmisék.

A táborozni vágyó családokat kérik, hogy augusztus 10-éig jelentkezzenek a szervező Szatmári Római Katolikus Püspökség világiak irodája vi@szatmariegyhazmegye.ro ímélcímen, vagy Lepedus István családreferensnél, a 0740115464-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: