2018. november. 17., szombat
Névnap:
2017-12-05 07:04:59• hírek • Blikk.hu

Családja segített Geszti Péteren a nehéz időkben

Geszti Péter, a méltán elismert raklámszakember a Lakástalkshow című beszélgetős műsorban mondta el, hogy az ő élete sem volt mindig fenékig tejfel, átélt néhány mélypontot az elmúlt 2-3 évben.

A népszerű dalszövegíró az elmúlt években nem volt túl jó passzban – meglehetősen nehezen viselte a közhangulat változásait.
 

„Az elmúlt tíz évben azzal kellett szembesülnöm, hogy nagyon megváltozott a közhangulat, illetve az a fajta kultúrális erőtér, amiben én otthon érzem magamat. Azok a drasztikus változások, amiken keresztül ment ez az ország, csomó új, nehezen menedzselhető körülményt teremtettek. Mikor azt érzed, hogy kultúrálisan minden megváltozik, mindaz, amiben addig dolgoztál, éltél. Megváltoznak az értékek, és ezekkel a változásokkal te nem értesz feltétlenül egyet, ez jó pár évet igénybe vett az életemből, mire megtanultam velük együtt élni” – mondta Geszti a Lakástalkshow című műsorban.
 

A Rapülők frontembere elmesélte, hogy a családja segítette ki őt ebből a nehéz helyzetből. Vissza akarták kapni Péter régi énjét, ő pedig hallgatott rájuk. Geszti másik mentsvára a zenélés volt, elmondása szerint az idei éve sikeres volt ezen a téren - írja a Bors


Még több bulvárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: