2011-12-18 13:33:17• hírek • Kocsis Zoltán

Családias koncert a Christmas Rock-on

Mint ahogy azt az elmúlt tizenhat évben megszokhattuk, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ idén is megszervezte a Christmas Rock zenei estet. A sajátságos körülmények miatt sajátságos hangulatú estnek lehettek részesei azok, akik kiváltották az 5 lejes belépőt.

A Christmas Fest keretein belül megtartott rock estre szombaton került sor a Shadows Rock Bar elnevezésű szórakozóhelyen. A helyszín választása kényszerű volt, mivel a Kulturális Központnak el kellett költöznie az eddigi, Ötvös (Cuza Voda) utcai székhelyéről. Új otthonában, a Szakszervezetek Művelődési Házában pedig egyelőre nem tudtak kialakítani egy megfelelő koncerthelyiséget.

Ennek következtében a koncerten csak helyi, azaz Szatmár megyei zenekarok léptek fel: a nagykárolyi Deity, valamint a szatmárnémeti The Unknown Scar és az Uni-Form. A Shadows bár alaposan megtelt, röpködtek a kemény gitár riffek, a rockszerető közönség jól érezte magát.

A Christmas Fest keretében korábban a Szakszervezetek Művelődési Házában kántáló műsort adott elő a Johann Ettinger Német Elméleti Líceum kórusa, a „Canticum", az „Artemis" énekkar, valamint Carmen Bartosin, Sorin Balaj, Ionel Bledea, Sorin Boros, Octavian Bud, Petrica Muresan és Cserey Csaba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: