2010-11-28 14:55:22• hírek • Szatmar.ro

Családias hangulatú humorest

Az est nyitó fellépői a Szomszédnéni Produkciós Iroda két humoristája, BéFé és T.Sz. voltak. Néhány humorbonbon már ismerősként csenghetett azok számára, akik hosszabb ideje követik soron a páros előadásait, ez azonban nem gátolta meg őket abban, hogy újra derüljenek a tréfás történeteken.

Megismerhettük például T.Sz. nagymamájának hozzáállását a vasárnapi ebédhez, aki annyira vallásos, hogy „rózsafüzérrel fogja a Mária rádiót", unokájába pedig két kanállal tömködné az ételt.

A stoppolás nehézségeibe is bepillantást nyerhette azok, akik még nem utaztak ezt a megoldást választva, akik azonban nem riadnak vissza az idegen autóba való beszállástól, nosztalgiázhattak a velük is hasonlatosan megtörtént sztorikon.

A túlélős műsorok kedvelői számára külön kis jelenettel készültek a fiúk, a helyszín pedig ezúttal egy székelyföldi erdő volt.

Gyakran találkozhatunk az utcákon a Jehova tanúival, akik igyekeznek áttéríteni saját hitükre. A srácok néhány módszert mutatták be arra, hogyan kell lerázni a minden követ megmozgató térítőket.
Előadásuk után Ihos József lépett a színpadra, akinek sikerült igazi családias hangulatot kialakítania közvetlenségével.

Megismerkedhettünk pályafutásainak első lépéseivel, azzal, hogyan nem lett angoltanár és azt is megtudhattuk, hogy Magyarországon ő az egyetlen magyar anyanyelvű állampolgár, aki valódi, hiteles középfokú magyar nyelvvizsgával rendelkezik.

Megtudhattuk azt is, miként vélték terroristának egy New York-i repülőtéren és hogyan úszta meg a letartóztatást.
A jól ismert Kató néni szerepét is magára öltötte ezzel szintén kellemes perceket szerezvén a közönségnek.
A két órás humorest résztvevői minden bizonnyal nem bánták meg választásukat, akiknek pedig más programjuk volt szombat este, remélhetik, hogy lesz még alkalmuk megtekinteni a nevettetőket.



Ismét megnevettettek
Ismét megnevettettek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: