2011-11-10 18:53:04• hírek • Balog Anita

Családias hangulatú gólyabál a Music'at Pubban

A Piros csapat nyerte meg csütörtök este az elsőévesek játékos vetélkedőjét.

Mondhatni a hagyományokhoz híven a Music'at Pubban tartotta a  Babes-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémetibe kihelyezett Pszichológia és Neveléstudományok Kara az elsőéveseket köszöntő gólyabált. A rendezvény családias hangulatban zajlott, a többpróbás játékos vetélkedőn öt csapat vett részt egy-egy tanár vezetésével. A feladatok sokszínűek voltak, a játékosok pedig megmutathatták mennyire tehetségesek és talpraesettek.

A feladatok között volt activitys feladvány, amikor körülírás alapján találták ki a versenyzők a feladványt, a diákok bizonyíthattak zenefelismerésből, énekből a karaokés versenyszámban. A diákok problémamegoldó képességét a Beugró-vetélkedő húzós helyzeteiben mutathatták meg, a villámkérdések pedig néha még a közönséget is gondolkodóba ejtették.

A versenyt végül a Piros Csapat nyerte meg, a győzteseket Stark Gabriella vezette, a csapat tagjai pedig Kricsfalusi Boglárka, Geszti Tímea, Károly Kinga és Pál Edina Voltak. A második helyezett Lovas János csapata lett - a tagok: Pop Mónika, Bokor Izabella, Kürti Anita és Lakatos Gabriella. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Végh Balázs Béla igazgató úr lányai - Tillinger Edit, Elek Melinda, Gál Csilla és Balogh Boglárka - lettek.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: