2014-02-21 01:57:59• hírek • Blikk.hu

Családias hangulatban forog a Barátok közt

Igazán családias volt a hangulat a Barátok közt forgatásán, amikor Tihanyi Tóth Csaba saját kisfiával állt a kamerák elé.

De ez is volt a cél, hiszen a sorozat Gizijének éppen minden vágya, hogy gyereke szülessen a Tihanyi által megformált Novák Lacitól. Gyebnár Csekka minden pillanatát élvezte a munkának, igaz, nem először találkozott a kis Nimróddal.

- A történet szerint Gizi, maga mögött hagyva a bírósági hercehurcát, lassan visszatér a régi kerékvágásba, és mivel nagylánya, Linda éppen zárdába vonult, Lacinak pedig sajnálatos módon meghalt a fia, alkalmasnak látja az időt, hogy közösen alapítsanak új családot. Laci azonban nem olyan boldog a gondolattól, és szeretné emlékeztetni Gizit, mennyi gonddal jár egy pici baba, ezért  hozza el magához látogatóba egy kis időre unokáját - mondta Csekka, aki mosolyogva figyelte apja és fia közös alakítását a forgatáson.

- Nimródról sokat hallok a mindennapokban, hiszen folyamatosan érdeklődöm felőle Csabánál. De látni, hogy milyen tündéri baba, és milyen jól viseli a forgatással járó megpróbáltatásokat, teljesen más volt. Igazi családias hangulat lett úrrá a stúdióban - tette hozzá a színésznő.

Még több bulvár hír a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: