2017-09-15 13:54:35• hírek • Kocsis Zoltán

Családi szombat Óváriban

A család lesz a középpontban szombaton Óváriban. Nem mintha a másfél ezres közösségben a hétköznapokban nem lenne fontos szerepe a családnak, de szombaton hatványozottan így lesz: ekkor rendezik ugyanis az Óvári Családi Szombatot.

Az egész napos rendezvénynek két helyszíne lesz. Délután 13 és 18 óra között az Óvári Általános Iskola udvara lesz az események helyszíne. Itt a népi szórakoztató játékok és a bográcsfőző verseny mellett a fiatalokra különböző izgalmasnak ígérkező vetélkedők várnak: sakk, asztalitenisz és kerékpáros ügyességi vetélkedőkön bizonyíthatják rátermettségüket.

A délután egyik legérdekesebb mozzanatának ígérkezik az Óvári Toldija erősember-verseny.

A szabadtéri szakasz ezzel véget is ér. Este 21 órakor a kultúrotthonban kezdődik a bál! Élőzene, vetélkedők, tombola emelik az est fényét. A belépő 25 lej, ebben benne foglaltatik egy két fogásos vacsora, egy korsó sör és egy tombola.

A szervezők, az RMDSZ helyi szervezete és az Óvári Általános Iskola, szeretettel vár minden érdeklődőt, aki szeretne eltölteni a családja társaságában egy színesnek, izgalmasnak, szórakoztatónak ígérkező őszi délutánt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: