2016-04-22 17:27:27• hírek • Kocsis Zoltán

Családi pervatvar – majdnem leégett a ház

Majdnem tragédia lett a vége egy heves családi vitának Vetésen! A veszekedés közben S. Ioan benzint öntött a forró tűzhelyre, amitől kigyulladt a ház. A hírek szerint a vita oka az élettársi kapcsolatban élő pár kamasz lánya volt.

A lángok valamikor csütörtök délután 19.30 körül csaphattak fel. A rendőrséget a szomszéd riasztotta, aki arra lett figyelmes, hogy a házból sűrű fekete füst száll fel, az épületben pedig kétségbeesetten segítségért kiabál egy gyerek.

Amikor a két tűzoltóautó és a két rohammentő a helyszínre ért, heves lángok marcangolták az épületet. A házból kimenekítették a 31 éves L. Katalint és a 36 éves S. Ioant, akik súlyos égési sérüléseket szenvedtek - testfelületük 30 százaléka égett meg. Miután a helyszínen ellátták a szakemberek, kórházba szállították őket.

A rendőrség tájékoztatása szerint az élettársak között heves vita robbant ki, amit az elfogyasztott alkohol is táplált. Adott pillanatban S. Ioan kézbe kapott egy benzinnel teli palackot, azzal kezdett el hadonászni, majd a gyúlékony folyadékból szétloccsantott valamennyit a lakásban. A gondot az okozta, hogy jó néhány csepp a forró tűzhelyre esett, amitől a benzin azonnal lángra kapott.

Amiről viszont nem szól a hatósági jelentés, az az, hogy a vita az élettársak 14 éves lánya miatt robbant ki, akiről kiderült, hogy várandós.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: