2017-08-14 09:04:23• hírek • Szatmár.ro, Agerpres.ro

Családi perpatvar - a mentőszolgálat és a rendőrség is vizsgálódik az ügyben - FRISSÍTVE

A Facebookon közzétett videóval kerül nyilvánosságra a heves vita a rendőr férj és a mentő-asszisztens feleség között.

Belső vizsgálatot rendelt el a Szatmár megyei mentőszolgálat vezetősége, miután augusztus 13-án az ott dolgozó egyik asszisztenssel munkaidejében agresszívan viselkedett a férje, aki rendőr. A mentőszolgálat közleménye értelmében a férfi rendőregyenruhában érkezett a mentőszolgálatra, ahol heves szóváltásba keveredett a feleségével az intézmény garázsában és az udvaron.

A mentőszolgálat menedzsere, Opriş Gabriela belső vizsgálatot rendelt el az eset körülményeinek felderítésére - derül még ki a közleményből.

A Szatmár Megyei Rendőr-Főkapitányság is közleményt adott ki az ügyben, amelynek értelmében ott is belső vizsgálatot indítanak a rendőr viselkedése kapcsán. A közlemény megjegyzi: a rendőri hivatás kapcsán nem csak munkaidőben, hanem azon kívül is vannak olyan morális szabályok, amelyeket be kell tartani.

FRISSÍTVE
A Szatmár Megyei Mentőszolgálat hétfő délelőtti közleménye szerint a belső vizsgálat megállapította, hogy az egészségügyi ellátási folyamatot az incidens nem befolyásolta és anyagi kár sem keletkezett. Ugyanakkor a nézeteltérés családon belüli ügyből fakadt, aminek megoldása nem a munkaadó feladata. Sajnálatosnak nevezték a történteket, a férfi viselkedését pedig elfogadhatatlannak nevezték, hiszen a törvény emberéről van szó.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: