2011-04-28 16:07:42• hírek • Szatmár.ro

Családi majális a Nagykárolyi Strandon

Töltse a hétvégét a Nagykárolyi Strandon, ahol igazi majális hangulat várja a látogatókat! A régió egyik legmodernebb strandja a tavalyi szezon óta számos változáson esett át annak érdekében, hogy minden feltétele biztosított legyen az önfeledt szórakozásnak az egész család számára.

A hétvégén meleg vizes medencében és homokos strandon pihenhetik ki magukat a strandolni vágyók, de természetesen a majális elmaradhatatlan kellékei, a csapolt sör és a miccs sem hiányozhat majd, és mindezt elérhető áron kínálják a látogatóknak.

Szombaton és vasárnap ugyanis 50 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a strandbelépő, így a család számára sokkal olcsóbb lehet a majális. A jó hangulatot garantálja a szabadtéri buli is, amelyen egy DJ keveri majd a pörgős, dallamos zenét. 

A tavalyi szezon óta 20.000 négyzetméteres területbővítésen esett át a Nagykárolyi Strand, a szezon folyamán pedig számos olyan fejlesztés várható még, amelyek által szolgáltatásaiban is felveszi a versenyt azokkal az üdülőhelyekkel, melyekért eddig több száz kilométert kellett utazzanak a megye lakosai.  Az év folyamán ugyanis 10-re bővül a medencék száma, és 4 csúszdát is élvezhetnek majd a strandolók.  Ha tehát az idei nyáron hétvégi programot tervez, gondoljon a Nagykárolyi Strandra!

A Nagykárolyi Strand kicsiket és nagyokat rengeteg szórakozási lehetőséggel vár
A Nagykárolyi Strand kicsiket és nagyokat rengeteg szórakozási lehetőséggel vár


A Nagykárolyi Strand kicsiket és nagyokat rengeteg szórakozási lehetőséggel vár


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: